aug
4

Tippek

Címkék: tippek | Szerző: -tara- | 8:22 am

Energiát és pénzt takaríthatunk meg azzal, ha a sütőt néhány perccel már az előtt kikapcsoljuk, mielőtt az étel teljesen elkészült. Miután egy étel elérte a forráspontot, elég takarékon is főzni. Mindig annyi vizet melegítsünk a vízforralóban, teafőzőben, vagy lábosban, amennyire szükségünk van, így kevesebb energiát használunk. A hűtőszekrénybe csak akkor tegyük be az ételt, ha az teljesen meghűlt.

Nyáron nem csak légkondival tudunk hűvösebbet csinálni, húzzuk le a legmelegebb órákban a rolót, vagy reluxát ott, ahová oda süt a lakásban a nap. De segíthet egy sötétítőfüggöny is, hogy ne melegedjen annyira át a lakás.

A bejegyzés trackback címe:

https://pazarlas-helyett.blog.hu/api/trackback/id/tr231287455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása